Sunday, 31 May 2015

Random.


Bismillahirrahmanirrahim. 

Assalamualaikum duhai bloggersssekalian 😊 
Uhuk lamanyaaaaaaaa ai tak hupdate blog ni hahahahaha ya Allah rindunyaaaaaa ketika sibuk ber-blog-ing gitchew 😂😂😂 

Okay tbh taktau dah nak cita pasaipa sbb kalau nak ikut kan banyak gila nak share hewhew but tengoklah mana yg terlintas utk malam yg agak suram ini phewww ~ 

Alkisahnya, about a week lah juga memang ktrg 1 family dpt dugaan yg berat but i'm really sure there's a hikmah disebalik semua ni cuma satu je please doakan semoga nenek kuat utk hadapi semua ini ya Allah. And yea, kita sebagai hamba Allah yg mudah lupa dgn Allah, please harga tubuh nafas semua yg Allah bagi and balaslah dengan apa yg Allah suruh buat ok tu je yg mampu nona nak cakap sbb Allah je yg tahu betapa sedihnya hati melihat nenek dlm keadaan  macamtu. Okay may Allah ease everything for you, nenek 😊 

Ohya jumaat ni nona nak kena amek kunci bilik dah kat kuis omg sob sob sobsssss nak habis dah cuti itew hmmmmmmppphhhhhhhh sedddiiihhhhhhhnyaaaaa (ehem dah terbiasa kawan2 panggil nona hahaha) k sambung balik hahahaha serious serious serious malas gila nak balik kuis bukan apa sebenaqnya malas sbb ramai sgt org yg annoying gila weh kat sana aduh kejadah korg macemtu emm co ced lah herghhh stress aku tengok. Tapi aku kena kuat utk hadapi semua benda tu kan bak kata mak "Dik hargai lah adik ada rezeki tau nak belajar ramai lagi org yg na belajar tp takde rezeki. So janganlah main2 tau belajar betul2. Cuba sehabis baik." Allahuuuuu sebak nyaaaa dengar. Ye mak memang silap ana. Ana terlalu leka dengan nikmat dunia. Emmm sedih pulak rasanya kan haih it's okay benda dah lepas jangan dikenang ye dak? Cuba perbaiki and do the best lillahitaala, inshaaAllah 😊 

Ok cita punya cita laikaseriesli (like a seriously) nona rindu gilaaaaaaaaaaa dengan gewlpwens semuanya sibuk belaka sampaikan ktrg semua takde  kesempatan lagi nak kumpul jumpa semua emmm 😢😢😢 Haritu just dpt spentime dgn Naja Fara & Diyana je emm  i hope one day kita dpt jumpa okays kita buat mcm gateway gitew hewhew 💃💃💃 Dear gewlpwens, i do i love chuolls so much lillahitaala and i hope till jannah 💖💋 


Okay sekian dari nona yg comel lagi baik hati ahaks daaaaa 👋👋👋 
Assalamualaikum. 
Thankyou for reading muah ciked 💋



No comments:

Post a Comment